Blog o tantře

Tantra je o pochopení, prosazení, přijetí, o hodnotách a tradicích. Tantra je o vědomém užívání energie, našich vlastních energií a emocí, a jejich harmonickém (po)užívání v běžném životě.


Miluj a buď milována.

 

🔥 inzerce..
Krása a tantra nemá hranice. Seznam se s námi a vezmi si něco pro sebe. I na sebe..
Krása tantry a oblečení pro ženy s hlubokou myšlenkou a nekonečný prostor ženství a síly ženyKrása tantry a oblečení pro ženy s hlubokou myšlenkou a nekonečný prostor ženství a síly ženy.

PF 2020

31.12.2019

‟ A jestli ty chceš, tak to žij

Mnoho žen si pokládá otázku: Jak být ženou? Vědomy, že pohlaví neurčuje vnitřní naplnění..

O intimitě

15.11.2019

Nahota, fyzická, ale i duševní, limituje naše hranice, naše každodenní působení v životě. Čehož si povšiml asi každý, kdo zapřemýšlel o svých těžkostech, ale i lehkostech života.

Dlouho jsem přemýšlel, jak uchopit článek o alchymii lásky, aby byl zřejmý rozdíl mezi zamilovaností, o které nechci psát, a skutečnou trvalou láskou, která se roky nosí v srdci. A protože jsem přišel do styku s mnoha podobami lásky, tak snad bude mé sdělení relevantní a přínosné.

V jedné diskuzi jsme se bavili, že když je bloknutá čakra, zablokovaná energie v těle, že k jejímu odblokování pomůže čistá sexuální energie. Kde ji tedy vzít?

Nejhezčí okamžiky, když dva jsou spolu, prorostou fyzicky i duševně a vytvoří kořenovou symbiózu, jakou známe u stromů..

🔥 inzerce
Když přijdou tvé dny, Seznámení s tantrou je tady pro tebe, a třeba i nasměruje, kam je třeba..
Když přijdou tvé dny ženy pro výběr menstruačních pomůcekKdyž přijdou tvé dny ženy pro výběr menstruačních pomůcek
© 2019-2023 SEZNÁMENÍ S TANTROU | Kontakt: +420 739 878 389 aa.rose@seznam.cz |
Vytvořeno službou Webnode Cookies